Monday, 18 June 2012

Raja Mohammad Syazwan Bin Raja Mohammad Ariz

Hey ~! dah lame ak x update blog .. okay , skarang nih aku dah ade penganty si Capital A uh ..
Tapi dah lame dah kitaorng coupel , baru sekarang nak citer , yelah internet dah xde , dah kene POTONG .. kay sambung balek cite ~~ 
Name die ialah Raja Mohammad Syazwan Bin Raja Mohammad Ariz . umo die 14 same je nan aku , stay kat Johor Bahru .. nak tau kenape aku pilih die ? sebab die dapat faham perasaan aku , aku cakap kat die aku xley lpekan Capital A ag , die kate xpew , saya faham .. saya bg awak peluang tok lpekan die .. ooohhh ! sungguh terharu aku bila die mcmtuh .. sumpah aku cakap , aku tak penah dapat lelaki yang faham perasaan aku sowng .. sumpah aku sayang die gyler-2 , walaupon kawan-2 aku cakap , ape barang coupel jauh-2 , tapi dorang xtau Raja Syazwan nih macam mne .. aku sayang die gyler-2 , dan xde sape boley amek die dari aku . walaupon sekarang nih aku masih ingatkan Capital A . tapi sekarang nih aku cube tok lpekan die .. 


Terima Kasih Sebab Sudi Bace .. 
<3 <3 Raja Mohammad Syazwan <3 <3

Thursday, 31 May 2012

Dia pergi meninggalkanku :'(

Assalamuailakum , hari ni , hari yang paling membuatkan aku sedih .. 
Die suka kat kawan aku . soo kawan aku suka kat dia ? aku ase peritnye bilaa die wat aku macamni . :'( aku sayangkan die sangat-2 , tapi sayang die dah bukan kat aku , dekat kawan aku  .. aku harap bila kawan aku dah coupel dengan dia , dorang bahagia .. :') . walaupe-2 pon , aku tetap sayangkan dia , walaupon die tak sayang aku .. :(
Takpelah , mungkin bukan jodoh aku dengan dia kan ? hurmm , sekarang ni aku hanye anggap die adek aku .. hurmm . kisah aku dan dia sudah berhenti pada 10 jam yg lalu ~! .. Aku harap dia jumpa perempuan yang lebey baek dari aku dan boley jage die elok-2 ..

Thanks coz sudi bace .. :')

Sunday, 27 May 2012

Terima Kasih Awak ..

                                                             (Hanya Sekadar Hiasan)                          
       
Awak , terima kasih pasal smlm ,, terima kasih sebab tengking saya semalam , saya terkejut , sebab awak tengking saya semalam .,. awak xpenah tengking saya selameny , saya nak cakap dengan awak pon takley ,, saya nak cakap yang kita da 3bulan coupel tapi awak tengking saya , :')
Terima kasih sangat-2 awak ,, saya hargai tengkingan awak tuh ,, :'(
Saya hanye bole bersaba dengan perangai awak ni sayang ,, saya hanya bersaba , kerana saya sayang awak sangat-2 .. <3 <3
Love u Capital A <3

Monday, 21 May 2012

Cinta Terlarang :'(



Cinta dengarkanlah ku ingin mendengar suaramu
Nyanyikan lagu-laguku bila kau rindukan aku
Cinta relakanlah akhiri cerita tentang kita
Ku tahu berat bagimu untuk melepaskan aku

Ku minta kepadamu jangan keluar malam ini
Karena ku tak akan menemuimu
Ku minta kepadamu jangan keluar malam ini

Sesungguhnya kasih sayangku tiada batas
Namun secepatnya engkau harus ku lepas
Selagi engkau berdiri dan kau bernafas
Lekaslah pergi agar engkau pun terbebas

Sesungguhnya engkaulah makhluk yang ku sayang
Tetapi cinta kita ini cinta terlarang
Ku harapkan agar engkau cepat menghilang
Dan jangan lagi kau datang

Cinta relakanlah akhiri cerita tentang kita
Ku tahu berat bagimu untuk melepaskan aku
Ku minta kepadamu jangan keluar malam ini
Karena ku tak akan menemuimu
Ku minta kepadamu jangan keluar malam ini

Sesungguhnya kasih sayangku tiada batas
Namun secepatnya engkau harus ku lepas
Selagi engkau berdiri dan kau bernafas
Lekaslah pergi agar engkau pun terbebas

Sesungguhnya engkaulah makhluk yang ku sayang
Tetapi cinta kita ini cinta terlarang
Ku harapkan agar engkau cepat menghilang
Dan jangan lagi kau datang

Monday, 14 May 2012

Justin Bieber - Boyfriend Lyrics



[Verse 1]
If I was your boyfriend, I'd never let you go
I can take you places you ain't never been before
Baby take a chance or you'll never ever know
I got money in my hands that I'd really like to blow
Swag swag swag, on you
Chillin by the fire why we eatin' fondue
I dunno about me but I know about you
So say hello to falsetto in three two

[Pre-Chorus]
I'd like to be everything you want
Hey girl, let me talk to you

[Chorus]
If I was your boyfriend, never let you go
Keep you on my arm girl, you'd never be alone
I can be a gentleman, anything you want
If I was your boyfriend, I'd never let you go, I'd never let you go

[Verse 2]
Tell me what you like yeah tell me what you don't
I could be your Buzz Lightyear fly across the globe
I don't never wanna fight yeah, you already know
I am 'ma a make you shine bright like you're laying in the snow
Burr
Girlfriend, girlfriend, you could be my girlfriend
You could be my girlfriend until the -- world ends
Make you dance do a spin and a twirl and
Voice goin crazy on this hook like a whirl wind
Swaggie

[Pre-Chorus]
I'd like to be everything you want
Hey girl, let me talk to you

[Chorus]
If I was your boyfriend, never let you go
Keep you on my arm girl you'd never be alone
I can be a gentleman, anything you want
If I was your boyfriend, I'd never let you go, I'd never let you go

[Bridge]
So give me a chance, 'cause you're all I need girl
Spend a week wit your boy I'll be calling you my girlfriend
If I was your man, I'd never leave you girl
I just want to love you, and treat you right

[Chorus]
If I was your boyfriend, never let you go
Keep you on my arm girl you'd never be alone
I can be a gentleman, anything you want
If I was your boyfriend, I'd never let you go, never let you go

Na na na, na na na, na na na
Ya girl
Na na na, na na na, na na na ey
Na na na, na na na, na na na ey
Na na na, na na na, na na na ey

If I was your boyfriend ...

Puisi Buat Sayangku



Sayang ..
Aku tidak tahu mengapa setiap kali apabila terpandang wajahmu ..
Hatiku rasa berdebar-debar ..


Sayang ..
Adakah ini dinamakan cinta ? ataukah hanya sekadar  mainan perasaan ?
Tetapi yang pasti aku tidak boley melupakanmu ..


Sayang ..
Seboley-boleynya , aku mahu kau mengetahui perasaanku ini ..
Yang terlalu menyayangimu..


Sayang ..
Aku hanya mampu menyimpan segala perasaanku ..
Kerana aku malu padamu ..
Dan juga aku hanyalah insan biasa ..

Sayang ..

Sebagai tanda kasihku padamu ..
Aku hanya mampu mencoret puisi ini khas buatmu Sayang ..


(Mohd Joehairil Anak Simon )

Bicara Hati Yang Diam ..

Duduk terpaku dipayungi malam ,
Disimbahi cahaya bulan menyapa ramah .

Bayu berbisik lembut mengutus khabar ,
Dari seberang benua ,
Selautan kasih tiada pengunjung ,
Selautan rindu tiada nokhtah .

Selautan sayang tiada tepi ,
Dari dia yang tiada jemu ,
Menanti dan terus menanti ,
Kata keramat pemutus soalan ,
Yang berlegar di ruang hati .

Katakan padanya ,
Sudahku penuhi jiwa yang lapang ,
Sudah ku isi dengan jawapan .

Kasihku ..
Kasihku ..
Kasihku hanya untukmu sayang ...