Monday, 18 June 2012

Raja Mohammad Syazwan Bin Raja Mohammad Ariz

Hey ~! dah lame ak x update blog .. okay , skarang nih aku dah ade penganty si Capital A uh ..
Tapi dah lame dah kitaorng coupel , baru sekarang nak citer , yelah internet dah xde , dah kene POTONG .. kay sambung balek cite ~~ 
Name die ialah Raja Mohammad Syazwan Bin Raja Mohammad Ariz . umo die 14 same je nan aku , stay kat Johor Bahru .. nak tau kenape aku pilih die ? sebab die dapat faham perasaan aku , aku cakap kat die aku xley lpekan Capital A ag , die kate xpew , saya faham .. saya bg awak peluang tok lpekan die .. ooohhh ! sungguh terharu aku bila die mcmtuh .. sumpah aku cakap , aku tak penah dapat lelaki yang faham perasaan aku sowng .. sumpah aku sayang die gyler-2 , walaupon kawan-2 aku cakap , ape barang coupel jauh-2 , tapi dorang xtau Raja Syazwan nih macam mne .. aku sayang die gyler-2 , dan xde sape boley amek die dari aku . walaupon sekarang nih aku masih ingatkan Capital A . tapi sekarang nih aku cube tok lpekan die .. 


Terima Kasih Sebab Sudi Bace .. 
<3 <3 Raja Mohammad Syazwan <3 <3

No comments:

Post a Comment