Wednesday, 2 May 2012

Aku Amat Merindui Diaa..


Aku sangat merindui diaa , semalam diaa lansung tak bukak fon , aku mesej die , die tak reply ,, aku call die , die tak jawab .. sedeynye aku . :'(
tapi diaa cakap die excident semalam , tapi aku tak tau betul ke tak ,, aku risau gyler semalam ...
papa , bukak lah fon ,, mama tunggu papa balas mesej mama ni ... 

Arap papa jawab mesej mama ... 
aku rindu kat diaa .. walaupon baru smlm jmpe kat scola , tapi aku da rindu kat diaa .. hurmmm ..
ase satu hari nak berkepit ngan diaa jew .. tapi bas scola aku sllu datang cepat , benci aku ...
hurmm .. arinie aku nak lepak ngan diaa lama-2 , itu pon kalau diaa nak la kan ? btw aku sayang kau sangat-2 aril ... <3 <3

No comments:

Post a Comment