Wednesday, 28 March 2012

Baru balik dari Sarawak =D

Asalammuailaikum .. Da seminggu kud aku tak ubdate blog , takpe-2 . arini aku nak update .. kay .. Aku baru je blik dri sarawak .. hehew .. rindu kat kawan-2 .. ari ni nak jmpe dorg n nk bg sesuatu kat dorang =D ... best kat sane . balik sane , aku tngkp udang , ikut mak su aku g jalan-2 , makan ayam panggang*sedaptuuu.. , g uma makcik aku.. sampai je kat sane , aku nampak orang men boat ape tah name die .. tapi best la .. berni dorng nek , da la laju .. memang best la time balik kampung ni .. nanty aku ingat nak stay sane terus .. =D .. tak sabarnyeee :)

No comments:

Post a Comment