Wednesday, 28 March 2012

Perempuan di belakang bastop ..

Hye-2 ..okay arini aku nak cite tentang PEREMPUAN DI BELAKANG BAS STOP .Timetu  aku n kuage aku nak kuar dari rista villa , so nak kuar tu ade bas stop .. time tu kol 4.00 or 5.00 , nak kua-2 tu , pastu kitaorg dalam kete nampak seorang pompuan ngan anak die , aku dan mak aku pelik la , ade ke pompuan pagi-2 duduk kat belakang bas stop .? orang kalau nak tnggu bas msty la kat depan , ni kat belakang , ngan gelap-2 nye .. pakai bju nak kate pakai bju putih , tpi pki tudung ..tapi aku tak pasti la , yg tu Orang ke ape .. soo kitaorg jalan.. dan aku sampai skng trpikir apekah bnde tuu .. :/

No comments:

Post a Comment